Neonskyltar Göteborg

Vill du synas i mängden – använd en neonskylt!

Vill du synas i mängden – använd en neonskylt!

Letar du efter ett unikt sätt att visa upp ditt företag eller evenemang? Neonskyltar är iögonfallande- levande displayer som drar till sig uppmärksamhet och får ditt budskap att sticka ut från mängden.

Neonskyltar har funnits sedan 1910 då Georges Claude uppfann dem i Paris. Neon består av olika gaser som skapar ett vackert sken när den är elektrifierad. Neonskyltar är en riktig klassiker och det första de flesta tänker på när man pratar skyltar.

Vilka möjligheter finns det vid val av neonskylt

Det finns många olika typer av neonskyltar som passar dina behov – från restaurangskyltar, skyltar för skyltfönster och öppna skyltar, anpassade konstverk och till och med semesterdekorationer. Du kan välja mellan standardformer som rektanglar eller pilar eller få en skylt skräddarsydd just för dig. När du väljer rätt skylt för dina behov, ta hänsyn till storleken på den skylt du behöver, vilken typ av installation som krävs och vilket syfte den ska ha.

Neonskyltar Göteborg

Fördelarna med att använda en neonskylt är oändliga. Den är otroligt synlig även på dagen och dess elektriska sken sticker ut från andra ljusa lampor på natten. En neonskylt håller också i flera år med minimalt underhåll så länge den är väl underhållen och isolerad.

Om du funderar på att beställa en neonskylt till ditt företag eller evenemang, se till att du gör din forskning om produkten och installationskraven. Det är viktigt att få rätt storlek på skylten för utrymmet så att folk kan se den på avstånd. Var dessutom medveten om eventuella bestämmelser i ditt område om skyltningstillstånd och säkerhetsföreskrifter.

Neonskyltar är ett utmärkt sätt att få ditt budskap att sticka ut från mängden och se till att det syns dag som natt. Med sina ljusa färger och iögonfallande mönster kommer de garanterat att dra till sig uppmärksamhet till ditt företag eller evenemang. Så om du vill bli uppmärksammad, välj en neonskylt!