Solcellslampor

Solcellslampor ger vacker och funktionell belysning på hela tomten

Solcellslampor ger vacker och funktionell belysning på hela tomten

Solcellslampor är väldigt användbara i en trädgård eller på en balkong. Att lysa upp sin tomt kan handla om att både skapa en mysig atmosfär men även för att kunna ta sig fram och tillbaka från huset på ett tryggt sätt. Solcellslampor är väldigt lätta att montera eftersom de inte kräver några sladdar som ska dras mellan dem och ett eluttag. Det gör också att de kan flyttas utan problem om man skulle vilja ha dem på en annan plats. Sist men inte minst så är de bättre för miljön eftersom de laddas upp med hjälp av solen istället för att dra ström. 

Ta dig tryggt runt på tomten

Under mörka tider på dygnet kan det vara svårt att röra sig på ett säkert sätt i trädgården. Då kan det behövas lampor som lyser upp väggen till och från husets dörrar. Det finns även solcellslampor som kan monteras och anläggas i gångplattor och på altaner. Med sensorlampor monterade på de mörka partierna runt huset går det att ta sig fram säkert eftersom de tänds då man kommer i närheten. 

Gör tomten extra mysig

Det är dock inte bara för att kunna ta sig fram säkert man vill ha belysning i trädgården. Fina ljusdekorationer gör den till en extra mysig plats att vistas i och de kan även framhäva vackra detaljer på tomten. Till exempel finns det dekorativa solcellslampor till väggar och murar samt många fina solcellsslingor som kan skapa en riktigt mysig atmosfär året om. 

Solcellslampor med kvalitet

Solarcamp.se finns solcellslampor av hög kvalitet till hela tomten. De har både solcellslampor som ger permanent belysning och de som endast ger ljus när man går förbi eller kommer i närheten av lampan (solcellslampor med sensorer). Flera av deras sensorlampor kan fungera utmärkt trots att de får mindre än en timmes laddning om dagen.