sexdockor

Realistiska sexdockor för alla

Realistiska sexdockor för alla

Att ha sex med sig själv är oerhört givande och njutningsfullt, men ibland är det såklart trevligt att vara två. Har du ingen sexpartner och längtar efter att få känna en annan kropp mot din så finns en lösning som fungerar överraskande bra. Du har säkert hört talas om sexdockor och kanske föreställer dig en plastig uppblåsbar sak, men misstro ej. Dessa sexdockor har utvecklats otroligt mycket genom åren och nu kan du få tag på dockor som både ser ut och känns mycket realistiska.

 

För dig som gillar kvinnor

Det finns många varianter för dig som vill ha en kvinna att penetrera. Du kan välja mindre varianter med endast vagina och rumpa, eller så finns det större dockor med både bröst och lår. Dockorna finns i olika former och hudfärger, så det finns någon för alla smaker. Du kan också välja enbart ett huvud med en skön mun att penetrera. Vissa huvuden har även varmvattenbehållare i för att ge en riktigt äkta känsla av oralsex. Välj hårlängd och hårfärg efter dina preferenser och fäst huvudet för att ha händerna fria och kunna släppa loss ordentligt. Blunda och låt dig dras med i dina fantasier.

 

 

För dig som gillar män

Om du hellre vill bli penetrerad har även du möjligheten att ha en sexpartner att ta fram när lusten faller på. Här kan du välja bland vältränade kroppar med stora härliga penisar att grensla medan du känner dig fram med händerna på dockans bringa och mage. Blunda och föreställ dig ett ansikte som eggar dig för stunden. Sexlivet blir aldrig tråkigt när du får bestämma vem du ska erövra härnäst.

Vårda din docka genom att rengöra den efter användning. Använd också glidmedel för en skönare känsla. Sedan är det bara du som sätter gränser för hur din nya vän ska komma till användning.