väggdekor

Beställ snygg väggdekor på https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Beställ snygg väggdekor på https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Är det dags att förnya inredningen hemma? Har du flyttat till en ny lägenhet och vill känna dig mer som “hemma”? Inredningen har stor betydelse för att det ska kännas mysigt och hemtrevligt. Väggdekor är en viktig del av heminredningen. Du kan med hjälp av olika motiv och detaljer skapa en helt unik atmosfär och stil.

Det finns en mängd av olika typer av väggdekor. Hos Sohu-Shop kan du bläddra igenom det stora utbudet. Klicka här så tar länken dig vidare: sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html.

Vägginredningen kan delas upp i två grundkategorier. Den ena är dekor som blir del av självaste väggen, som målarfärg, mönster, stickers och tapeter. Den andra är tavlor, print och affischer som kan fästas på och av väggen eller tas med i flytten.

Självhäftande väggdekor

Denna typ av väggdekor består till mestadels av stickers, stora eller små, som du fäster där du vill ha dem. Kanske träd eller blommor att sätta på väggen i vardagsrummet till exempel. Eller roliga wallstickers med barnmotiv för de mindre. De kommer färdiga för att klistras på väggen, som ett vanligt klistermärke. Du kan hitta många vackra motiv eller till och med designa en egen.

Tryckt konst och fototapeter

Affischer och canvas är den väggdekor som kan sättas på och tas av efter behag. En inramad affisch kommer att ge en elegant touch till rummet. Eller också en snygg finish på ett kontor eller skönhetssalong. Stadsmotiv, naturmotiv, abstrakta eller fashion motiv går att hitta. En affisch med text är också ett snyggt alternativ.

Vill du hellre printa ut ett foto från den där stranddagen med familjen? Du kan få det i form av canvas, som en ordentlig tavla alltså. Tryckt konst ser lyxigt ut och är en billigare variant till tavelkonst. Föredrar du att dekorera hela väggen kan du även välja en snygg fototapet med valfritt motiv eller fotografi.