magasinering

Äventyr

Äventyr

Snart är det dags! Efter månader av planering börjar avresedatumet närma sig. Flyttlasset går till Spanien, möjlighet att njuta av sol, god mat och en helt annan kultur varje dag. Tankarna började komma efter en lång, kall och mörk vinter i Sverige. Kliva upp när det är alldeles kolsvart ute, gå till ett jobb man kunde utan och innan sedan länge, inte speciellt utvecklande och utmanande. Sen kom helgen, äta godis, titta på film, möta upp några vänner för att gå på samma uteställe som förra lördagen. Känslan av att vara fast i ett hamsterhjul, man tar sig ingenstans, utvecklas inte och känner att livet bara lunkar på utan speciella upplevelser och njutning. Måste göra något för att inte plötsligt vakna upp när man är långt förbi pensionsåldern och inse att dagarna i livet bara har gått en förbi. 

Det var då planerna på förändring satte igång. Världskartan åkte fram och knappnålar fästes på potentiella ställen. Efter en hel del googlande var listan begränsad till de länder som kändes spännande men inte krävde månader av pappersarbete för att få ett godkänt arbetsvisum. Efter ytterligare efterforskningar blev slutsatsen att Spanien var den starkaste kandidaten. 

Dags att säga upp sig från jobbet, säga upp lägenheten och börja packa. Det finns mycket man har samlat på sig som man inte vill göra sig av med men som heller inte går att ta med i det mycket begränsade flyttlasset som består av en en stor väska och ett handbagage. Då kommer beslutet att det mesta från lägenheten ska magasineras så att allt finns kvar den dag man beslutar sig för att återvända hem, det bokades på https://www.flyttharry.se/.

Allt pappersarbete är färdigt, biljetterna bokade och en möblerad lägenhet med en dansk rumskompis väntar på plats i Spanien. Ett nytt kapitel med rum för personlig utveckling och minnen för livet.