truckkort stockholm

Utöka ditt CV med truckkort

Utöka ditt CV med truckkort

Har du erfarenhet av olika jobb men saknar truckkort, kan det vara det som avgör om du får nästa jobb. Många arbetsgivare söker personer som har truckkort till många olika jobb, där man lastar och lossar. Det kan vara i en bygghandel, handelsträdgård, i en fabrik, på ett lager eller i en matbutik. 

Att kunna manövrera en truck är ett fantastiskt hjälpmedel och en bra merit att ha. Ett truckkort ökar dina chanser på arbetsmarknaden så du kanske kan få ett välbetalt jobb som truckförare. Lägg till truckkort på din meritlista. 

 

Arbetsgivare som vill utbilda personal 

Är du arbetsgivare och behöver utbildad personal med truckkort i Stockholm? Kanske har du utökat din verksamhet och fått större lager och behov av personal med truckutbildning? Se till att din personal får nödvändig utbildning. Det går att skräddarsy utbildningen, den kan förläggas på företaget eller i utbildarens lokaler. 

Att truckutbilda personalen är en säkerhetsfråga. Det sker alltför många olyckor som hade kunnat förhindras med en riktig utbildning. Det är också ett krav från försäkringsbolagen idag. Begär kostnadsfri offert idag. Företag kan betala med faktura.

 

 

Truckkort privat

Vill du få en bra utbildning som truckförare som privatperson, kan du välja intensivutbildningar på två dagar i Stockholm. Den praktiska delen genomförs på plats i utbildarens lokaler och den teoretiska delen kan genomföras hemma, online. Känner du att du behöver träna det praktiska lite mer är du välkommen tillbaka för att träna i lokalerna. Detta är kostnadsfritt. 

Det hålls utbildningar för olika kategorier, A och B (A1-A4 & B1-B4). Endast A eller B kostar mindre, övriga lite mer. Du kan alltid boka om ifall du blir sjuk. Avboka senast 5 dagar innan utbildningen. Är det för få deltagare till en utbildning, kan den komma att flyttas fram. Betalar gör du på plats med antingen kort eller Swish.