DOWNLIGHTS LED

Upplyst vardag med LED-downlights

Upplyst vardag med LED-downlights

editorial

Mörka, kalla svenska vintrar. Det är inget nytt, men trots det kan det komma som en chock varje år. Vinden vänder och molnen ligger lågt på himlen. Färgen försvinner ur världen. Till och med granar och tallar verkar blekna mot en fond som är brun och grå. Ibland ser man inte solen ens de timmar den kikar fram.

Ljus är så viktigt för människans mående och dygnsrytm. Hängande taklampor i all ära, men de lyser mest upp golvet. Därför är det bättre med lampor som kan kasta ljus på väggarna. På så sätt studsar ljuset runt i rummet och ger jämn och fin belysning.

Bjud in solen

Downlights sitter direkt i taket, så de kastar mycket bredare ljus. Eller så kan man ha flera lampor i olika riktningar, för att då kunna lysa upp väggar och mörka hörn. I så fall behöver man inte ducka under något lampskydd, eller lägga massa tid på att damma dem. Ett exempel på en sida som har ett stort och bra sortiment för den sortens belysning är ledmegastore.se.

När man kommer hem från jobbet vill man ha en god atmosfär. Kanske har du varit ute och jobbat i mörkret hela dagen, eller suttit på något kontor med kall ljusrörsbelysning. Downlights i taket gör att det känns som att solen tittar fram i vardagsrummet.

 

DOWNLIGHTS LED

Miljövänligare val

Sveriges vintrar må vara kalla och mörka. Likväl måste man ta hand om den där naturen som är brun och grå halva året. De flesta längtar efter våren så fort vintern rullar in. Andra älskar höstvindar och snö.

Det är lätt att uppskatta rapsfälten och tallskogarna när himlen är blå och det är tjugo grader varmt. Bästa sättet att uppskatta dem hela året är att vara miljömedveten i besluten man tar. LED-belysning som ledmegastore.se säljer är bättre för miljön än din standardbelysning.