skicka paket

Ta hjälp av Schenker vid e-handel

image

Det har nog aldrig varit enklare än idag att starta sin egen webshop. Fördelen med webshop är inte bara att det är smidigt att inte behöva en fysisk affär, utan kunderna har även möjligheten att handla dygnet runt. Det enda som behövs, utöver en riktigt bra idé såklart, är att starta en hemsida, köpa in produkter och börja sälja. Riktigt så enkelt är det förstås inte om man vill ha ett lönsamt företag med en gång, men i praktiken är det allt som behövs för att komma igång. Att hitta sina kunder däremot kan kräva mer tid och arbete och det är viktigt att ha en genomtänkt plan för hur företagets marknadsföring ska se ut redan innan. Ett billigt och enkelt sätt att marknadsföra sig på är via sociala medier där ens företag kan nå ut till hur många som helst med lite tur.

Med en bra idé och ett bra utbud av produkter att sälja, samt en väl utarbetad plan för företaget kommer förhoppningsvis försäljningen av produkter igång rejält efter ett tag. Då är det viktigt att ha ett samarbete med ett företag som kan ta ansvar för att produkterna kommer fram till ens kunder. Att skicka med schenker privpak är ett tryggt och säkert alternativ då det finns många olika lösningar för företag. Schenkers personal har stor erfarenhet av att arbeta med olika typer av branscher. Till exempel finns det särskilt anpassade fraktsätt för drycker, livsmedel, fordon och elektronik med mera.

Hos Schenker kan man välja bland många olika alternativ när paketen skickas. Frakterna är transparenta och kunderna kan välja att följa dem i realtid för att se när de kommer fram. Dessutom finns det en mängd olika fraktsätt att välja på, till exempel om man vill välja en långsammare och mer miljövänlig frakt eller med en expressfrakt.