hotell

Hotell i Gävle – Bästa alternativen för en bekväm vistelse

Hotell i Gävle – Bästa alternativen för en bekväm vistelse

Gävle är en trevlig stad belägen vid kusten av Gävlebukten. Oavsett om man besöker staden för en affärsresa eller semester, finns det gott om alternativ för boende. Nedan följer en genomgång av några av de bästa hotellen i Gävle som är värda att överväga för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Gävle stadshotell

Gävle stadshotell är ett elegant och stilfullt hotell beläget i stadens hjärta. Hotellet erbjuder bekväma rum med en modern och elegant inredning, och är välutrustat med alla bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett fyra-stjärnigt hotell. Gästerna kan njuta av gratis Wi-Fi, bekväma sängar och plattskärms-tv. Hotellet har också en restaurang som serverar utsökt mat och en bar som är perfekt för avkoppling efter en lång dag.

Clarion Hotel Winn

Clarion Hotel Winn är ett populärt hotell som ligger mitt i centrum av Gävle, med utsikt över Gavleån. Hotellet har 185 rymliga och moderna rum, alla utrustade med gratis Wi-Fi, plattskärms-tv och bekväma sängar. Clarion Hotel Winn har också en restaurang, bar och en takterrass där man kan njuta av utsikten över staden. För de som vill träna finns det även ett gym på hotellet.

Hotell

Scandic Gävle Väst

Scandic Gävle Väst är ett modernt hotell som ligger cirka fem minuters bilfärd från centrum av Gävle. Hotellet har 186 rum och är välutrustat med alla nödvändiga bekvämligheter som gratis Wi-Fi, plattskärms-tv och bekväma sängar. Scandic Gävle Väst har också en restaurang som serverar frukost, lunch och middag samt en bar där man kan koppla av efter en lång dag. Hotellet har även en inomhuspool, bastu och ett gym.

Hotel Aveny

Hotel Aveny är ett mysigt och familjeägt hotell beläget i en vacker byggnad från 1800-talet. Hotellet har 22 individuellt inredda rum som kombinerar moderna bekvämligheter med charmiga antika detaljer. Rummen är utrustade med gratis Wi-Fi och plattskärms-tv. Hotellet har också en mysig innergård och en frukostbuffé som serveras varje morgon. Hotel Aveny är det perfekta valet för de som söker ett personligt och unikt hotell.