handskar

Handskar tjänar mer än ett syfte

Handskar tjänar mer än ett syfte

editorial

Det finns de som tror att handskar enbart har ett och samma syfte. Nämligen att hålla händerna varma. Det är naturligtvis inte fel att tänka så, och givetvis är det också det fundamentala syftet med handskarna. Allt beror på ändamålet. Men en del kanske tycker att det är minst lika viktigt att handskarna är snygga. Att de är en viktig detalj i utstyrseln. Lite som pricken över i:et när det kommer till att inte bara klä sig varmt, utan snyggt, på vintern.

Handskarnas främsta syfte beror också på vem du frågar såklart. De finns de som förfrusit sina händer i samband med att de fastnat i en storm på Mount Everest till exempel. Där hade ett par handskar kunnat vara skillnaden på att få behålla sina händer eller inte. Då hade det varit väldigt sekundärt hur de egentligen såg ut. Men för någon som inte bestiger berg utan på sin höjd promenerar på gatorna på Östermalm, då behöver det ena inte utesluta det andra.

 

handskar

 

Du behöver varken frysa eller skämmas

Det kan med andra ord konstateras att handskarna uppenbarligen kan tjäna två syften. De kan hålla händerna varma, och de kan göra det med stil. Det finns ingen anledning till varför det skulle behöva finns något slags motsatsförhållande däremellan. Naturligtvis är det inte så. Det är bara att googla runt lite på nätet. Eller kolla på den här länken: https://ostermalmshandskaffar.se/. Då kan du se med dina egna ögon att du kan få det bästa från två världar.

För visst är det ingen rolig känsla att behöva ha händerna i fickorna? Oavsett om det är för att det är kallt eller för att du skäms över att du inte har tillräckligt snygga handskar. Det finns lösningar även på detta i-landsproblem. Som gör att du aldrig mer behöver frysa eller skämmas igen.