Värmeservice

Glögg och värmeservice håller oss igång i advent

Glögg och värmeservice håller oss igång i advent

Vi lever i glöggens årstid. Nu när adventstiden stundar är det dags att ta fram pepparkakorna och allt det där som hör juletiden till. För visst är det härligt att möta kylan och mörkret med goda smaker, ljus och den värme som gott sällskap ger.

För är det inte så att vi dras till all sorts värme såhär års? När vinterkylan lurar utanför ytterdörren samtidigt som den sociala kylan existerar i formen av pandemin som pågår. 

Det är då det är extra viktigt med värme.

Håll värmen igång!

Ofta kan det ju också vara så att våra värmesystem därhemma kan behöva lite extra kärlek såhär års. De jobbar på hårt för att hålla oss upptinade i hemmet och ibland kan det vara värt att kolla igenom systemet, så att det inte har blivit ineffektivt med åren. 

Att låta proffsen komma in och gå igenom apparaturen – ge den värmeservice – är något som är klokt då och då.
För precis som allt annat så behöver också pannor och brännare bli servade då och då för att de ska fungera optimalt.

Även vi människor behöver förstås också se till att vi får den vila och ro som krävs för att vi ska fungera i vår vardag. Fundera lite på hur länge sedan det var som du unnade dig att bara släppa taget om allt och andas ut. Det är speciellt viktigt i dessa tider då det finns mycket oro i världen. 

Kanske ska du passa på att boka in ett spabesök och värma upp din kropp efter att personalen från Bengtsson har gått igenom pelletsbrännaren därhemma?

För det gäller att hålla ut i det långa loppet, och inte bara prestera kortsiktigt. Ofta kan dessa två förhållningssätt hamna i konflikt med varandra och i slutändan är det du och ditt välmående som får betala priset. Så tänk på att ge både huset och dig själv en uppgradering som julklapp i år.