gasol

Gasol kan sätta guldkant på vardagen

Gasol kan sätta guldkant på vardagen

Det går att göra saker på det krångliga sättet eller så kan man göra de på det enkla sättet. Lite så kan det kännas om man till exempel väljer en kolgrill framför en gasolgrill. Då det handlar om vardagliga sysslor såsom att laga mat eller rensa ogräs så går det att använda sig av olika tillvägagångssätt för att lösa uppgiften. Gasol är en produkt som kan hjälpa till att sköta dessa vardagssysslor på ett smidigt sätt.

Välj den smidigaste grillen

En gasolgrill har många fördelar gentemot en kolgrill. En av de tydligaste är att en gasolgrill erbjuder möjligheten att justera värmen, något som inte går när det handlar om glödande kol. Det går dessutom snabbare och smidigare att tillaga maten på en gasolgrill eftersom du kan starta den direkt och snabbt få tillräckligt hög värme. Med en kolgrill måste man vänta på att tändvätskan ska dra in i kolen, sedan tända grillen och därefter vänta på att elden ska brinna ut för att få den perfekta glöden.

Rensa ogräs utan att förorena marken

Även då det handlar om att rensa ogräs så erbjuder gasol en smidig lösning. Använd gasol för att ta bort mossa och ogräs mellan plattorna på terrassen istället för att använda dig av ogräsmedel som riskerar att förgifta jorden, eller i västa fall grundvattnet. Det går smidigt och snabbt att ta bort oönskad växtlighet med en ogräsbrännare.

Köp bra gasol till hem och företag

Hos Primagaz hittar man Sveriges största urval av gasolflaskor. De säljer till både privatpersoner och företag över hela landet. Är man osäker på vilken gasol man behöver så har de en lista på hemsidan där man kan kryssa i vad man ska använda gasolen till och därmed få förslag på vilka gasolflaskor som passar. Om man köper gasol från Primagaz så stödjer man även produktionen av BioGasol. BioGasol är tillverkad av 100 % hållbar biomassa och är därför CO2-neutralt.