Konditori

En kaka till kaffet på konditori i Huddinge

En kaka till kaffet på konditori i Huddinge

En kopp te eller kaffe smakar ännu bättre med en bakelse. Kaffebröd, bulle eller kaka så kaffet inte känner sig så ensamt på fikabordet. Du kan beställa dryck och bakelser från ditt Konditori i Huddinge för den där mysiga atmosfären när föräldrarna kommer och hälsar på. 

Vet ni inte vad ni ska prata om kan ni alltid diskutera den underbara smaken och konsistensen från Två Bagares tårtor. Ja, det finns inget tvivel om att det krävs något gott att mumsa på när det är dags för fika. Och på tal om fika. Varför är det så fördelaktigt att genomföra denna tradition?

 

Fördelarna med fika

Skandinaviska människor har ett ständigt törstande efter mysiga stunder. Lugn och ro med vackert ljus och fin bakgrundsmusik. Hela fikastunden (eller ritualen som andra länder kallar det) ska översättas som mysig. 

Det är en stund för att koppla av, fylla på med krafter och energi, eller för att bonda med den man tar fikat med. Efter en fikastund, så kort som tio minuter kan den vara, känner man sig förnyad och glad. Man har förtjänat den där stunden och njutit av den.

 

 

Konditori – grunden för den perfekta fikadejten

Utanför kontoret, eller den virtuella arbetsplatsen, är fika lika viktigt. Det är ett underbart tillfälle för en dejt. Att bjuda den man gillar på ett fik är perfekt för de första, spontana dejterna. Det skapar en avslappnad och mysig stämning för att prata och lära känna varandra bättre. 

Även för dem som dejtat ett tag eller är partners kan en fikadejt vara precis det som behövs för att ge varandra tid. Känner ni inte för att gå utomhus kan ni köpa hem lite gott från konditoriet och njuta av fikadejt på balkongen. Hur och var är inte problem för fika. Underskatta aldrig kraften av kanelbullar och kaffe!