gitarr

Din musik kan skapa eldar utav gnistor

Din musik kan skapa eldar utav gnistor

De där innerliga stunderna, när ljudet av musik fyller våra hjärtan, det är då vi kommer i kontakt med något som känns nästintill oändligt. Det kan kännas som om att klockor ringer i hela vår själ och det känns som att stunden kommer att vara för evigt.
Detta är musikens gåva till oss. När vi vågar öppna upp oss själva, helt och håller, till de där sångerna som vi lyssnar på till fest och till vardags.

Magi med sex strängar

Har man någon gång stått på en scen vet man precis vad detta rör sig om. Att se en publik, oavsett storlek, förlora sig själv till ens musik är något som är magiskt.
För den riktigt stora musikaliska upplevelsen skapar man tillsammans med andra. Det är först då den där riktigt gränslösa känslan kan infinna sig.

Det är värt att tänka på för den som kanske just har startat sin musikaliska resa med ett instrument från https://www.danguitar.se. Kanske sitter du där på ditt sovrum och bara gnuggar strängar, drömmandes om att en dag få dela med dig av dina verk till andra.

Idag är det som bekant lättare än någonsin att nå ut och att finna en publik. Samtidigt som det också är svårt att finna en väg genom bruset.
Det gäller helt enkelt att hitta sitt eget sound och nischa sig själv inom det. 
Det är förstås snudd på omöjligt att uppfinna något totalt revolutionerande, men det behöver man heller inte göra.

För detta med att nå in till en annan människas inre värld och måla den med nya färger, det kräver bara att man är autentisk.
För är det något som vi alla svarar till så är det när vi känner, verkligen känner, att vi får ta del av en annan människas innersta väsen.
Det är nästan som att väckas upp ur en djup slummer när det sker.