Trapetsskivor

Det är enkelt att själv lägga tak med trapetsskivor

Det är enkelt att själv lägga tak med trapetsskivor

Som husägare med tillhörande tomt finns det ofta en önskan om att ha en användbar och vacker trädgård. En lummig oas eller en stor gräsmatta där barn och djur kan springa fritt och leka är kanske de vanligaste trädgårdsdrömmarna. För att kunna uppnå det kan det ibland behövas mindre byggnationer där det finns möjlighet att förvara redskap och gömma undan saker som inte är vackra att titta på. Det kan såklart även finnas ett behov av att ha en väder skyddad plats där det går att njuta av omgivningen. 

Det behöver inte vara svårt att bygga själv

Ska det byggas exempelvis en verktygsbod, carport eller terass så kan ett trapetstak vara ett mycket bra och billig takalternativ. En av de främsta fördelarna med trapetsskivor är att de är väldigt enkla att själv montera med vanliga handverktyg och det behövs heller inte speciellt många tillbehör. Det är dessutom lätt att kapa till skivorna själv med hjälp av en fintandad såg vilket gör det enklare att kunna göra ändringar och anpassa taket efter vägen. 

Trapetstak kan även vara perfekt vid enkla byggnationer som till exempel skydd över vedtravar och andra saker som mår bäst av att ligga under tak. Med ett lättarbetat material såsom trapetsskivor tar det inte lång tid innan byggnationen kan stå färdig och sakerna skyddas mot regn och snö. 

Marknadens bästa trapetsskivor

Hos e-plast erbjuder de marknadens bästa trapetsskivor till mycket bra pris. Skivorna tillverkas av högkvalitativt polykarbonat som gör dem ytterst slagtåliga och brottsäkra vilket är perfekt då de ska användas i det svenska klimatet. Dessa trapetsskivor heter SUNLUX 2000PC och går att få i många olika längder samt i färgerna klar och opal. Den klara stänger inne mest ljus medan den opalfärgade ger ett riktigt bra ljusinsläpp utan att blända. Det ges dessutom 15 års garanti på både brott och ljusgenomsläpp på SUNLUX 2000PC trapetsskivor.