affischer

Designa dina egna personliga affischer

Designa dina egna personliga affischer

Helt egna personliga affischer? Vore inte det något att ha och hänga upp på väggen hemma i sovrummet? Eller varför inte i köket? En affisch säger så mycket om ett hem. Beroende på vad du väljer att sätta upp som dekoration på dina väggar, så kan man ofta lära sig ganska mycket om dig. 

Som barn brukar det ofta vara en affisch av någon cool seriefigur eller actionhjälte som gäller. Bara det coolaste får åka upp på väggen i barnrummet. Eller till de allra minsta barnen, en affisch med något filmmotiv eller någon härlig regnbåge i pastelliga vackra färger. 

Om man går in på nätet och kollar vad som döljer sig bakom googlingen affischer, så kan man hitta precis allt. Oavsett om ni vill ha abstrakt konst att hänga upp på väggarna där hemma eller något mer specifikt, så finns allt sådant. 

 

 

Hitta din egen stil när du väljer affisch

Många väljer idag att sätta upp flera affischer i samma stil bredvid varandra. Ungefär som att det är samma motiv, bara i olika vinklar eller i olika ljussättning. Det kan vara väldigt snyggt och ger samtidigt ett sammanhängande intryck när man tittar på väggen ifråga. 

Det fina med just en affisch är ju att du inte behöver sätta upp några större anordningar för att få upp den på väggen. Det räcker gott med en spik eller någon annan mindre variant av krok för att en affisch ska klara av att sitta uppe på väggen. 

Du behöver därmed inte borra eller göra några större hål i dina väggar bara för att få upp något fint på väggen. En affisch är lätt och det är ju även enkelt att flytta på den om man skulle ångra sig med tiden angående platsen som man har hängt upp den på. Köp dig en personlig affisch redan idag.