blomleverans

Blomleverans till någon i Stockholm

Blomleverans till någon i Stockholm

Kanske du sitter någonstan på Kungsholmen och tänker på en kär vän i Stockholm, du skulle gärna vilja visa dina känslor men vet inte vad du ska säga. Inga problem, en bukett med vackra blommor är lösningen för dig. Ett blombud levererar en bukett Omtanke eller Rosdröm till din vän eller några andra blommor om du föredrar det. 

Det finns många fler tillfällen att skicka ett blommogram till en vän, en släkting, arbetskamrat eller någon annan. En bukett med färgglada rosor, nejlikor eller blandade blommor är alltid uppskattat att få levererade hem till dörren. Det finns mycket att välja på, det finns någonting för varje tillfälle.

Det kan hända att någon du känner nyligen har blivit förälder, fyller år, tagit studenten, blivit pensionär, känner sig krasslig, är ledsen eller bara behöver muntras upp.

Att boka blomleverans i Stockholm är enkelt, kila in i en blomsteraffär, ring till dem eller besök deras hemsida. Personalen hjälper dig gärna om du har funderingar, tillsammans tar ni fram något som passar för det speciella tillfället.

 

 

Blommor kan tala

Vill du framföra någonting så kan du ta hjälp utav en blomma, att en röd ros betyder kärlek vet du nog men vad en narciss betyder är svårare. Ger du bort en narciss till någon betyder det, jag älskar, men inte dig. Bra att veta så du inte skickar fel blomma till någon som du har kär. 

Även blommans färg och antal har betydelse för vad som uttrycks, vill du fria till någon så ska du ge bort tio blommor vilket betyder, vill du gifta dig med mig? Två gula blommor betyder, du är solen i mitt liv låt oss resa bort tillsammans. Nu kanske du tycker att det är jättesvårt att få till rätt budskap men du kan vara lugn, det är få som idag vet vad blommorna betyder.