massage

Ta hand om kroppen med massage

Ta hand om kroppen med massage

Kroppen behöver beröring och massage är en fantastisk metod för att lindra stress eller andra åkommor som smärta. Människans olika känslor kan bli sittandes i kroppen och då kan det vara perfekt med en massage. Det kan hända att man gråter en skvätt efteråt om man hållit inne med mycket känslor. Massage är även utmärkt idé om man vill rensa ut slaggprodukter ur kroppen eftersom att organen stimuleras och då släpper ut gifter. För att verkligen sätta fart på utrensningen av kroppen så kan man också prova att dricka gröna juicer. Frukt och grönsaker i flytande form både rensar kroppen och bidrar med ny fräsch energi!

 

Olika former av massage

Det finns många former av massage och oftast har man en tanke om hur massagen ska vara. Så det bästa är att diskutera vad man vill ha hjälp med under sin massage. Vissa vill ha en djupgående massage för att verkligen gå på djupet medan andra vill ha en lättare beröring. Traditionell thaimassage är verkligen en massage som går på djupet och stimulerar kroppens organ. Avkopplande https://www.aiyarathaiwellness.se/ erbjuder sina kunder flera former av massage för att nå ett hälsosammare liv. Så varför inte ta hand om kroppen med en avslappnande massage, bra för både kropp och själ.

 

 

Oljor och örter för en mer holistisk massage

Varma oljor och örtblandningar gör susen för en stel och stressad kropp. Örter är inte bara till fördel för kroppen utan är fantastiskt för sinnet. Det finns många örter att använda sig av och de har alla en speciell läkande egenskap. En blomma som passar fint är lavendel som är perfekt för att lugna sinnet och komma till ro. Hos vissa massageterapeuter har man möjlighet att få blanda sin egna örtolja till sin aromamassage, vilket är både kul och ger en mer anpassad massage!