ford

Liva upp din Ford med en service i Stockholm

Liva upp din Ford med en service i Stockholm

Varför slösa pengar på en weekend på ett spa när du kan spendera din semesterdag med en Ford Service i Stockholm? Unna dig en helt egen dag där du först kör din Ford på service och sedan passar du på att ta en tur i Stockholms härliga innerstad. Besök Djurgården. Vandra över Östermalmstorg och ta en sväng in i Saluhallen. Köp en stor bukett blommor på Norrmalmstorg och ta en stor kopp te i något litet café i Gamla Stan.

När du sedan är färdig med dina ärenden så tar du dig enkelt för att hämta din nyservade bil och bege dig hemåt. Eller varför inte avsluta med en god middag och en natt på hotell? Det är du som bestämmer och det är ju faktiskt lika härligt att sitta i en nyservad bil som att komma ut från ett spa. Eller hur?

 

Lika lätt som ett, två, tre

Det finns få ting som är så enkla och bekväma som att serva sin bil. Du behöver bara boka och köra dit. Allt annat ser verkstaden till att göra. Du behöver inte ens hålla koll på vad som ska göras och om det är den stora servicen eller den lilla. Bara lämna in din fyrhjulade familjemedlem och koppla av.

Men hur kommer det sig att du kan välja precis vilken verkstad du vill för en service? Jo, allt som görs på din bil hamnar i en databas och i kombination med hur långt bilen har gått går det att ta reda på vad din bil behöver.  

 

Leasa och kör

Vill du helt och håller slippa bekymmer och oförutsedda kostnader så kan du istället leasa en bil. Det innebär att du i stort sett kan välja vilken bil du vill och sedan hyra den under en viss tid. Då får du också gratis service.